+31 (0)6 579 04 421 hello@bodygeebenelux.eu

ACADEMY

Bodygee
De nieuwe manier om te meten, monitoren en te motiveren!
Volg en visualiseer de transformatie van het lichaam in 3D.

Onze missie

We inspireren levensstijltransformatie door lichaamsinzichten en unieke visuele empowerment in een boeiende, persoonlijke en gedigitaliseerde ervaring.

KLIK HIER OM NAAR DE ACADEMY TE GAAN

Over Bodygee

Bodygee, opgericht in Zwitserland in 2015, bedacht een betere en betrouwbare oplossing voor lichaamsmetingen. Deze Bodygee 3D body scanner maakt meten met meetlinten, voor- en na foto’s, weegschalen en huidplooidikte meters overbodig. Zelfs de huidige BIA (Bio-elektrische Impedantie Analysetechnologie) apparatuur wordt overtroffen in betrouwbare meetresultaten.
Deze betere oplossing maakt metingen inzichtelijk en visueel duidelijk met de eigen persoonlijke 3D avatar welke de resultaten van de klant inzichtelijk maakt.

 

Bodygee Academy

 

Bodygee hecht veel waarde aan het correct gebruik en juiste interpretatie van de scan gegevens dat we de Bodygee Academy hebben opgericht. Een online cursus waarmee de kwaliteit en het gebruik van de 3D scanner waarborgen.
Bij succesvol doorlopen van de onderdelen van de opleiding krijgt de coach een persoonlijke Bodygee certificering.
Doorlopen alle coaches die Bodygee gaan gebruiken binnen een club de academy dan krijgt de club een officieel Bodygee certificaat en muurschild.

Bodygee 3D body intelligence