+31 (0)6 579 04 421 hello@bodygeebenelux.eu
3D Bodyscans voor fitness clubs, boutique fitness, personal trainers

In je club willen bestaande en nieuwe leden hun doelstellingen realiseren. Ze komen zelf naar je club, doen zelf hun training, maar willen wel persoonlijk contact en hulp bij het behalen hiervan van je trainers/coaches.
Een 3D bodyscanner is de manier om je leden te ondersteunen op weg naar hun doelstellingen.
Het beidt je een fantastische tool voor marketing, verkoop en ledenbehoud aangezien je leden hun fitness vooruitgang kunnen zien in een 3D afbeelding en de bijbehorende statistieken.
Het belangrijkste doel van je leden is vaak zich beter voelen en er beter uit zien.
Met de Bodygee 3D scan kun je alle belangrijke gegevens op een tijdbesparende en nauwkeurige manier vast leggen en de progressie van je klant volgen, en geeft het trainers/coaches handvatten om advies te geven over trainingsschema’s en voeding.

De Bodygee 3D scanner bestaat uit een draaiplateau/weegschaal en een high tech 3D- infrarood camera geïntegreerd in een tablet.
Juist de handmatige bediening, een scan neemt maar 90 seconden tijd, geeft meer controle over de meting.
Voor een juiste 3D scan wil je alle contouren correct vastleggen en vaststellen dat de te scannen persoon de juiste houding aanneemt.
Bij, ook bestaande, automatische systemen worden de niet vastgelegde contouren of lege vakken ingevuld door middel van een schatting wat een minder nauwkeurige meting geeft.
De persoonlijke interactie met de coach, tijdens en na de scan, en de daaropvolgende uitleg van de meting geeft unieke sales & marketing en retentie mogelijkheden.
Een scan zonder tussenkomst van een coach verliest veel van zijn waarde.

Bodygee 3D-scans motiveren klanten of leden om aan gezonde levensstijl te beginnen en/of deze vol te houden.

Certificering Coaches

Bodygee hecht veel waarde aan het correct gebruik en juiste interpretatie van de scan gegevens dat we de Bodygee Academy hebben opgericht. Een online cursus waarmee de kwaliteit en het gebruik van de 3D scanner waarborgen.
Bij succesvol doorlopen van de onderdelen van de opleiding krijgt de coach een persoonlijke Bodygee certificering.
Doorlopen alle coaches die Bodygee gaan gebruiken binnen een club de academy dan krijgt de club een officieel Bodygee certificaat en muurschild.